HelpFreely

💪💪 Ens hem adherit a la plataforma Help Freely per poder recaptar fons per gestionar les colònies. Creiem que és una altra forma molt senzilla de poder ajudar als gats de carrer.

Que és

Helpfreely.org han creat una eina web que permet a les persones recaptar fons mentre compren en línea sense cap cost adicional. Les tendes adherides cedeixen un percentatge de l’import de la compra a la causa solidaria que més els hi agradi.

Com puc col·laborar

1️⃣ Tendes adherides a Help Freely. Consulta el llistat de tendes que hi col·laboren, per exemple TiendaAnimal, Casa del libro, booking, Fnac…

2️⃣ Les persones que vulguin participar, primer s’han de registrar a HelpFreely. Amb aquest enllaç podeu registrar-vos, així es farà un 3% de donació extra a Progat Catalunya.

3️⃣ Un cop registrat, es pot escollir les entitats a les que voleu ajudar. Aquí podeu accedir a la fitxa de Progat Catalunya.

4️⃣ Instal·lar aplicació Help Freely. Per que l’aplaicació de Help Freely pugui detectar la web on fas la compra i poder fer el donatiu corresponent, es necessita instal·lar una aplicació al navegador web de l’ordinador (Chrome, Safari, Microsoft Edge…). 

A l’apartat ‘Añade la HelpfreelyApp™ a tu ordenador’ d’aquesta web, explica tots els passos per fer-ho.

Un cop instal·lat, a la part superior del navegador us apareixerà el icono del helpfreely. Si aneu a una web adherida, per exemple Fnac, aquest icono s’il·lumina de color verd i també apareix un missatge:

🤗🤗 A partir d’ara, al fer una compra online es farà una donació. Sembla complicat però un cop fet no s’ha de fer res més.

Si sols fer compres online a algunes de les tendes adherides, pots aportar el teu granet de sorra de forma senzilla per ajudar als gats de carrer. 😻😻