Adopcions CAACB

Progat Catalunya no té refugi. Per aquest motiu manté una estreta relació amb el Centre d’Acollida d’Animals de l’Ajuntament de Barcelona, ajudant-los a trobar cases tant pels gossos com pels gats abandonats al municipi. 

Gats, gossos i fures es poden adoptar al Centre d’Acollida d’Animals de Companyia de Barcelona (CAACB), el qual fomenta activament l’adopció dels animals que hi té acollits i vetlla per una adopció responsable i informada.

🚨🚨 Degut a la situació generada per la pandèmia de la covid-19, fins a nou avís només es pot accedir al CAACB amb cita prèvia, trucant per telèfon o enviant un correu a adopcionscaacb@bcn.cat 

Si vols adoptar un gat del CAACB informa’t aqui

ADOPTA UN GAT INVISIBLE

Un Gat Invisible és aquell que per la seva raça, edat o condició física passa desaparcebut als ulls dels possibles adoptants.

Des de l’Ajuntament de Barcelona volen fer-los visibles, i per això cada setmana podreu descobrir un dels gats invisibles del Centre d’Acollida d’Animals de Companyia de Barcelona. Gats únics i especials, pels quals mai cap adoptant pregunta al centre, però que han robat el cor dels voluntaris i treballadors del CAACB.

“El 14 % dels gats i gossos que arriben al CAACB mai no s’adoptaran”
Laia Bonet, responsable de l’Àrea de Benestar Animal