Perfil i trajectoria de la junta

PRESIDENTA: Montserrat Casulleras

Va fundar Progat l’any 1998. Actualment està jubilada.

Ajuda a la Marina en la coordinació de Progat Catalunya i es fa càrrec de la vessant educativa a les escoles i gràcies a la seva formació de mestra,  treballant  altruïstament a totes les escoles i instituts que ho demanen. 

VICEPRESIDENTA: Arantza Uranga

És sòcia des del 2013. Treballadora social de formació y recentment jubilada. 

És la companya que porta el tema de les sol·licituts de voluntariat que rebem, valorant les inquietuts de les persones i fent les derivacions oportunes.

També col·labora activament com alimentadora en diverses colònies de la ciutat, sobretot a la muntanya de Montjuïc, a les Llars Mundet i part del barri de Montbau.

Dóna suport a la resta de companyes de la junta, en relació a diverses gestions administratives i de coordinació amb l’ajuntament de Barcelona i altres entitats que col·laboren amb PROGAT.

SECRETARIA: Aurora Calvo

És sòcia de Progat des del 2004. Actualment està jubilada. 

Col.labora activament com alimentadora de moltes colònies de la muntanya de Montjuïc i altres llocs de la ciutat de Barcelona.

És la responsable de les adopcions de Progat, coordinant els adoptants amb el veterinari  i fent el seguiment de cada gat adoptat .

Dóna suport a l’atenció telefónica del despatx, desviant les trucades al seu móvil sempre que és necessari,  i  compartint totes les gestions amb les altres companyes de la junta.

TRESORERA: Alexandra Catalano

És la persona més jove de la junta. Ella es defineix com una persona ecologista, feminista i cada dia més animalista. Ella ens diu: “Sempre he tingut molta sensibilitat amb els animals i ara que sóc adulta, dedico part de la meva vida personal a ajudar-los tot el que puc”.

És voluntària de l’associació Hope Help, on col.labora traient a passejar gossos de persones amb alguna problemàtica.

Des de l’any 2015  ajuda a l’Aurora en la cura i alimentació de les colònies de gats de la muntanya de Montjuïc.  Des de llavors, s’ha implicat cada vegada més en el món de Progat i actualment gestiona la comunicació per les xarxes, degut a la seva formació de programadora informática.

L’any 2019 es va fer sòcia i en el moment de renovació de càrrecs, ha assumit la responsabilitat de tresorera, recolzant la gestió econòmica que es fa des del despatx.

VOCAL: Dolors Cabrol

Ha treballat de cap d’estudis a l’escola pública. Es llicenciada en llengües hispàniques. Acutalment està jubilada.

 Va entrar de sòcia de  Progat l’any 2002. Va ser una de les primeres ciutadanes que va acudir a  Progat per  gestionar la colònia de gats del seu pati de l’Eixample de Barcelona .

 Actualment està jubilada i dedica tot el temps que pot a cuidar els gats de les seves dues colònies: la de l’Eixample  i també la de l’escola on ha treballat i que encara en té cura, al barri de Sant Andreu.

 Tan ella com el seu marit , en Robert, treballen altruïstament en totes les tasques de gestió de l’associació.

Et volem recordar que Progat té tres treballadores contractades per poder realitzar tota la feina.

COORDINADORA: Marina Roca

Recent incorporació a Progat.
Es defineix com gran amant dels animals, sensible en l’entorn i medi ambient. Implicada en procurar canvis de millora. Gestiona les instàncies rebudes des dels Ajuntaments i els conflictes a peu de carrer.
Davant els seus coneixements de disseny, participa en millorar la imatge i comunicació de l’entitat cap als ciutadans. Així com realització de propostes visuals de projectes futurs que facilitin la comunicació amb els òrgans oficials, etc.

ADMINISTRATIVA: Montse Martínez

Treballa des del despatx, gestionant tota la tasca administrativa dels sòcis, subvencions, telèfon, bancs , etc.

CAPTURADORES:

Montse Gómez, contractada a jornada completa. Atén totes les gestions de Barcelona, la seva tasca és capturar els animals, traslladar-los al veterinari, tot atenent les instàncies dels diferents districtes o empreses que ho demanin. És sòcia de Progat des de fa 18 anys.

Encarna Montes, contractada a mitja jornada per atendre les gestions del districte d’Horta i Sta. Coloma de Gramenet. És sòcia de Progat des de fa 4 anys.

COMUNICACIÓ

La comunicació està exterioritzada a l’empresa House Atreides, que s’encarrega de difondre comunicats als socis.
La resta de gestions com el facebook, instagram i el manteniment del web està a càrrec de la tresorera de Progat Alejandra Catalano.