Projectes

Progat Catalunya treballa en diferents projectes i en diferents localitats, en colònies obertes en parcs, carrers, naus industrials, solars… i també en colònies tancades, en patis interiors.

Si has vist una colònia de gats a Barcelona ciutat i vols controlar-la, cal que facis una instància a l’ajuntament del districte. Si la colònia no pertany a aquesta ciutat, contacta amb el teu ajuntament per tal que et diguin amb quina entitat defensora dels Drets dels Animals treballa.

Barcelona

Per actuar a la ciutat de Barcelona cal fer una instància a l’ajuntament del districte demanant que s’apliqui el pla de control de colònies de la ciutat. També es pot fer via telemàtica accedint a la pàgina web de l’ajuntament o trucant al telèfon d’atenció al ciutadà 900 226 226.

Els districtes es posen en contacte amb Progat Catalunya, o amb l’entitat que treballi a la zona i, en el cas de Progat, una coordinadora de projectes fa les tasques necessàries per implementar el control ètic i la formació de les persones que s’encarregaran de la gestió de la colònia així com de resoldre els dubtes o conflictes que haguessin sorgit fins al moment.

L’Hospitalet de Llobregat

Per actuar i aplicar el pla de control de colònies a la ciutat de l’Hospitalet de Llobregat cal fer una instància a la seu de l’ajuntament o bé a la seu del districte on estigui ubicada la colònia.

També es pot demanar per mail escrivint a proteccioanimals@l-h.cat i l’ajuntament es posarà en contacte amb Progat per tal que la coordinadora de projectes faci les tasques necessàries per implementar el programa, fomentant el respecte entre la ciutadania i els gats i la resolució de conflictes que la no gestió de la colònia hagi ocasionat.

Altres poblacions

Progat Catalunya actua a altres poblacions on els ajuntaments han requerit la seva feina per a gestionar correctament les colònies.

Si l’ajuntament de la teva localitat no treballa amb Progat Catalunya, segurament ho farà amb alguna altra entitat de defensa dels Drets dels Animals.

Contacta’ls i demana’ls amb quina associació treballen per tal de començar a gestionar correctament les colònies de gats lliures.