EL SOPAR SOLIDARI DE NADAL

Com cada any la junta de Progat va organitzar el sopar solidari de Nadal on van asistir més de 60 persones. Va ser una vetllada molt càlida on tots i totes vàrem brindar pel benestar dels nostres estimats gatets.


El benefici del sopar ha anat per pagar les últimes despeses de tots aquells gatets que hem hagut d’ajudar fa poc: l’operació d’un gat de L’Hospitalet amb la pota trencada, el rescat d’una gata d’un pati de l’Eixample per infecció a la boca, la biòpsia de budell d’un gat malalta de Montjuïc, etc…

La junta de Progat volem donar les gràcies a tots els que vàreu compartir aquest sopar amb nosaltres, perquè la vostra compayia i generositat ens dóna energía per tirar endavant aquesta empresa gatera.

Aquesta entrada ha esta publicada en Progat. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.