Entrevista de l’Ajuntament de Barcelona

L’Ajuntament de Barcelona actualitza periòdicament el mapa de colònies de gats i revisa les ubicacions i el nombre d’individus que en formen part. Però per dur a terme la tasca de compromís amb el benestar animal i la defensa dels drets dels animals és indispensable la feina que fan les entitats de voluntariat, com Progat Catalunya.

La revisió periòdica de les colònies ferals que hi ha a la ciutat permet estimar que hi ha actualment una població aproximada de 7.283 gats ferals, repartits en 638 colònies. Les entitats gestores de les colònies, com Progat Catalunya, treballen per donar una vida digna a aquests gats de carrer, per defensar-ne els drets i per conscienciar de la importància d’avançar en la protecció dels animals. Per conèixer de més a prop que és el que fan a l’associació, l’ajuntament ha parlar amb la seva fundadora, la Montse Casulleras.

A la web de l’ajuntament podeu trobar tota l’entrevista

Aquesta entrada ha esta publicada en Progat. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.