“Aprenem junts”

Volem compartir el cicle de tallers “Aprenem junts”, pensat per saber més coses sobre l’adopció, l’acollida, la tinença responsable d’animals domèstics i el voluntariat. Els tallers els promou el Centre d’Acollida d’Animals de Companyia de Barcelona.

Durant els sis tallers i les dues visites al CAACB, voluntariat i persones professionals del sector ens explicaran com fer-se càrrec del benestar de gats i gossos, remarcant la necessitat d’educar en una tinença responsable per evitar abandonaments i traumes.

Progat Catalunya farà el taller “APRENEM JUNTS sobre colònies de gats”📆Divendres, 12 Novembre, 2021⏰19:00📍Centre Cívic Pati Llimona

Durant aquest taller, aprendrem què és i com es gestiona una colònia de gats amb Progat Catalunya, associació protectora especialitzada en gats de colònia.

Podreu conèixer de quina manera treballa l’associació en el territori barceloní, com s’hi pot contribuir a través del voluntariat i quina normativa aplica Barcelona en aquest context.

Així, gràcies a tota aquesta informació i recomanacions útils, ja sabrem què podem fer (i què no podem fer) quan veiem un gat pel carrer.

En aquest enllaç podràs veure tota la informació de tots els cursos que es realitzarà.

Aquesta entrada ha esta publicada en Progat. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.