🐉 Sorteig Sant Jordi 🌹

Estimats Socis i sòcies,

Ens agradaria convidar-vos a unir-vos a nosaltres per celebrar aquest 🐉 Sant Jordi 🌹 d’una manera solidària. Hem preparat un sorteig per tal de recaptar diners per a les despeses veterinàries dels gatets sènior de les nostres colònies, com ja sabeu, tenim molts gatets grans i això implica fortes despeses veterinàries.

Tenint en compte que molt de vosaltres teniu gat 🐱 i/o gos 🐶, hem preparat aquest sorteig amb dues cistelles, amb productes per a cadascun d’ells. A cada aportació que feu, en el concepte heu d’indicar si voleu cistella de gat 🐱 o de gos 🐶.

Per poder arribar a més persones hem pensat a fer-ho també per Instagram i Facebook. Us deixem tota la informació per poder-hi participar:

Bases del sorteig:

  1. Ens podeu seguir als nostres comptes de:

@progatcatalunya (Instagram) o progat catalunya (Facebook)

  1. Indicar quina cistella preferiu (gat o gos)
  2. Aportar 2 euros per cada participació, mitjançant:

Bizum 687 862 793

Ingrés en el compte Bancari: ES67 2100 0617 7902 0019 2341

En el concepte podeu posar: Sant Jordi i el vostre número de soci o el vostre compte d’Instagram o Facebook perquè puguem saber a qui lliurar el premi.

Més participacions més possibilitats!!

👉 El sorteig es realitzarà el dia dissabte 23 a les 11:00 del matí en directe per les nostres xarxes socials mitjançant una plataforma online que tria a l’atzar al guanyador. Per a més transparència el sorteig quedarà gravat.

🐉🌹 Molta sort i gràcies pel vostre suport! 🌹🐉

Moltes gràcies, La Junta

Aquesta entrada ha esta publicada en Progat. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.