‘El conte d’en Mixo’

Per celebrar la Mercè d’aquest any, la Montse Casulleras realitzarà un taller de contacontes destinat a nens i nenes per sensibilitzar la tinença d’animals. S’explicarà la història d’en Mixo, un gatet abandonat que troba una família responsable que el cuida i l’estima. Tracta de la responsabilitat de tenir un animal a la família.

En aquest taller es treballa l’empatia i el respecte cap a tots els éssers vius i s’explica la gestió que fa Progat Catalunya a les colònies de gats de Barcelona que gestiona mitjançant el mètode CER.

Vine i et regalarem un conte perquè el pintis a casa amb els teus nens o nenes.

On: Sala Pepita Casanellas, Pg Zona Franca, 185-219, Barcelona

Quan: Diumenge 25 de setembre 2022

☎️ 932563730

👉 Aquí pots trobar tota la informació.

Aquesta entrada ha esta publicada en Progat. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.