Xerrades per a gestores de colònies

Durant el mes de novembre hem organitzat dues xerrades per a les persones que gestionen les colònies de gats comunitaris per compartir coneixements i posar en comú idees que ens puguin ajudar a totes.

Aquestes jornades es van organitzar amb l’objectiu de repassar la normativa de l’ajuntament, referent a la gestió de colònies de gats, per tenir present les nostres obligacions i adquirir el carnet d’amilentadora que donen les administracions per poder acreditar a les persones.

La Lídia López, especialista en comportament i benestar felí, va compartir els seus coneixements en la matèria amb una presentació molt interessant per poder aprendre més i aplicar-ho al curs d’alimentadores.

👉 Bienestar Felino


BARCELONA

Vam fer una xerrada per les gestores de les colònies de Barcelona al centre cívic Sala Luís Companys de Ronda Guinardó, que ens va cedir l’ajuntament.

El curs d’alimentadora l’organitza l’ajuntament de Barcelona per atorgar els carnets.

HOSPITALET DE LLOBREGAT

Vam fer una xerrada per les gestores de les colònies de l’Hospitalet de Llobregat a la Biblioteca Tecla, que ens va cedir l’ajuntament.

L’ajuntament va atorgar els carnets amb l’assistència a aquesta xerrada.


Volem donar les gràcies a totes les persones que van assistir-hi. Per nosaltres és molt important que les persones participin en aquestes jornades i a la vegada poder conèixe’ns en persona.

També volem agrir a l’ajuntament de Barcelona i a l’ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat per l’organització i la localització que ens van cedir.

Finalment, un especial agraïment a Lídia López per la seva presentació que ens va compartir de forma gratuita. El contingut va ser molt interessant i segur que tots vam aprendre alguna cosa nova.

Aquesta entrada ha esta publicada en Progat. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.