馃ざ Bones Festes 馃巺

Tot l’equip de Progat Catalunya us desitja bones festes!! 馃帀馃嵕馃帄

Hi ha moltes maneres d’ajudar i per aix貌 volem agrair-ho a totes les persones que col路laboren amb nosaltres per ajudar als gats sense llar i millorar les seves condicions de vida al carrer 馃樆

El nostre desig per l’any que ve 茅s que es visibilitzi i es reconegui la feina de tantes persones, que altru茂stament, dediquen el seu temps i diners a atendre les necessitats dels gats sense llar i al manteniment de les col貌nies.

馃槝Moltes gr脿cies馃槝

Volem aprofitar per comunicar que aquest any no farem sopar de nadal com fem cada any per retrobar-nos i compartir les nostres experi猫ncies.

Com molts ja sabeu, al 2022 hem tingut molts canvis dins de l’associaci贸, amb canvis a la junta i al despatx. Seguim treballant per que totes ens adaptem per貌 no patiu perqu猫 ens podrem veure ben aviat.

Al 2023 far脿 25 anys que Progat Catalunya es va fundar i per aix貌 volem fer una bona celebraci贸 amb totes les persones que fan possible la nostra exist猫ncia. Aquest nadal volem agafar forces per poder preparar-ho tot!

Us mantindrem informats i esperem veure molta gent!

Aquesta entrada ha esta publicada en Progat. Afegeix a les adreces d'inter猫s l'enlla莽 permanent.