Renovació de l’equip

L’actual presidenta, la Montse Casulleras, que va fundar Progat Catalunya l’any 1998, ha decidit fer un pas al costat i deixar que les noves generacions agafin el relleu.

Progat Catalunya ha evolucionat al llarg dels anys i gràcies a l’esforç de molta gent segueix col·laborant principalment amb l’ajuntament de Barcelona. Durant aquests anys l’associació ha crescut i actualment també col·labora amb els ajuntaments de l’Hospitalet de Llobregat, Santa Coloma, Subirats, i varis ajuntaments del Penedès: Banyeres, Puigdàlber i Sta. Margarida i Els Monjos.

Gestionar bé una associació com aquesta requereix molt de temps i esforç. Fa uns mesos a la junta vam decidir fer un relleu generacional per cobrir les tasques de presidència i de coordinació que ha realitzat la Montse durant aquests anys.

Ara la Montse Casulleras assolirà el càrrec de tresorera de Progat Catalunya i anirà derivant les seves tasques de forma gradual a l’Alexandra i la Vera, dues persones amigues i col·laboradores de Progat Catalunya.

La Montse Martinez s’ha incorporat aquest any per portar el despatx i realitzar les tasques de la Gloria Serra, que l’any passat es va jubilar després de 24 anys a l’associació.

Tot seguit us presentem les noves incorporacions. La resta de l’equip treballa amb Progat Catalunya des de fa molts anys i podeu saber més d’elles a la web.

Presidència

L’Alejandra Catalano de 37 anys i programadora de professió, assumirà el càrrec de presidenta a la junta com a presidenta.

Ella es defineix com una persona ecologista, feminista i cada dia més animalista. Ella ens diu:

“Sempre he tingut molta sensibilitat amb els animals i ara que sóc adulta, dedico part de la meva vida personal a ajudar-los tot el que puc”.

L’any 2015 va estar un temps ajudant a l’Aurora en la cura i alimentació de les colònies de gats de la muntanya de Montjuïc i des de llavors, s’ha implicat cada vegada més en el món de Progat Catalunya.

L’any 2019 es va fer sòcia i en el moment de renovació de càrrecs va assumir la responsabilitat de tresorera, recolzant la gestió econòmica que es fa des del despatx. Actualment gestiona les publicacions de Facebook, la difusió de comunicats per emails i el contingut de la web.

Viu a l’Eixample amb les seves dues gosses i dues gates, molt amigues les 4!

Coordinació

La Vera de Freitas, assolirà les funcions de coordinadora de les colònies de gats que gestiona Progat Catalunya.

Es defineix com una persona proactiva, resolutiva i lluitadora contra les injustícies i desigualtats. Llicenciada en Comunicació Social i Periodisme.

És alimentadora de diferents colònies de Montjuïc des de el 2019. Actualment s’encarrega de gestionar les instàncies cap a les autoritats competents i treballa amb els conflictes a peu de carrer. És mare de 4 gats i casa d’acollida:

“Crec fermament que si volem canvis socials hem de ser els primers en donar exemple amb accions.”

Administració

La Montserrat Martínez portarà a terme les funcions de secretària, ja que després de 24 anys la Glòria Sierra s’ha jubilat.

La Montserrat és una persona dinàmica, comunicadora, responsable i compromesa amb la seva feina hi dedica molt temps i il·lusió per què l’entitat funcioni de forma eficient.

Sempre relacionada amb el món i la defensa dels animals i ha fet de voluntària a diversos refugis.

Té una àmplia experiència en l’àmbit administratiu, treballa des del despatx portant totes les tasques pròpies de secretaria, com gestió de socis, atenció telefònica, subvencions, bancs, facturació…I està en contacte amb la coordinadora de les colònies i les capturadores, per tal de que hagi una bona coordinació i comunicació entre les tasques administratives i les tasques de captura.

A més de la seva família humana conviu amb cinc gatetes i una gosseta.

Aquesta entrada ha esta publicada en Progat. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.