馃帀Festa del gat馃樆

Aquest any Progat Catalunya fa 25 anys i volem celebrar-ho amb tots els amics i amigues que col路laboren amb nosaltres de moltes maneres per ajudar a molts gats que viuen al carrer.

El dia 6 de maig vam organitzat una petita festa al mercat de la terra dels Jardins de les tres xemeneies de l’Avinguda Paral路lel 49, on vam fer activitats per a infants i vam vendre productes de l’associaci贸 per recaptar diners.

馃ぁ pintar cares per a nens

馃帹 zona per pintar el conte del Mixo

馃専 taller de xapes i imants

Aquest esdeveniment el van organitzar 4 estudiants del Cicle Superior de Marketing i Publicitat de l’institut Poble Nou. Per l’assignatura de Relacions P煤bliques i Organitzaci贸 d’Events, van a organitzar un acte ben猫fic como a projecte final de curs i poder donar visibilitat a la nostra associaci贸.

Van participar molts infants als que vam pintar la cara de gat i van fer xapes i imants molt bonics. Vam poder recaptar 136鈧.

Aquesta entrada ha esta publicada en Progat. Afegeix a les adreces d'inter猫s l'enlla莽 permanent.