Adopci贸 D’Artagnan馃啒


Em dic D’Artagnan, com un dels 3 mosqueters, per貌 em diuen聽Dart 鉂

Porto gaireb茅 3 anys buscant una llar!! 馃挃 sento que ning煤 em vol, pot ser per la meva edat ja que tinc gaireb茅 9 anys 馃様

Abans vivia a una col貌nia de gats de Montju茂c, per貌 una de les meves cuidadores em va portar al veterinari perqu猫 vaig tenir un problema respiratori i vam descobrim que soc positiu en FIV (Virus de la Immunodefici猫ncia Felina).

Lisa no va voler retornar-me al carrer, va trobar una casa d’acolliment en un pis que 茅s on visc i em cuiden, per貌 jo necessito la meva llar.

Ser positiu en FIV significa que el meu sistema immunol貌gic no 茅s tan fort com el d’altres gats. Puc viure una llarga vida, nom茅s necessito alg煤 que em cuidi i alimenti b茅, portar-me al veterinari per a fer un seguiment de la meva salut, igual que un altre gat sense FIV.

La meva mare d’acollida, Lucy, m’estima molt per貌 a mi m’encantaria una llar amb un espai exterior segur i protegit.

S贸c molt educat, sempre utilitzo el sorrer i mai rasco res. Tinc bon apetit, m’encanta el menjar!! I dormir 馃槾

Soc una mica poruc, per aix貌 necessito una llar tranquil路la, sense nens ni gossos. I potser tampoc altres gats en aquest moment, perqu猫 primer necessito treballar en les meves habilitats socials amb els humans!

Podries ser tu aquest 脿ngel en la meva vida, obrir-me el teu cor i la teva llar?

Estic a Barcelona, per貌 estaria disposat a viatjar.

鈽庯笍Contacte Lisa 676 19 03 91

Aquesta entrada ha esta publicada en Progat. Afegeix a les adreces d'inter猫s l'enlla莽 permanent.