Rescats 💪

Cada setmana rescatem molts gats, alguns que han sigut abandonats o s’han perdut i altres que han nascut al carrer. Avui volem destacar dues histories amb final feliç.

Gat a la claveguera

Us presentem a aquest gatet supervivent, rescatat per voluntaris de l’Arca de Noa i la nostra experta Montse Punki.

Amb l’ajuda dels bombers vam necessitar tres dies per poder treure’l d’una claveguera de Montjuïc però gràcies a déu està bé. Al veterinari es va portar molt bé, es va deixar punxar i fer es proves pertinents sense problema. És un amor de gat i sobre tot agraït.

😻Ja esta adoptat😻

3 germans dels horts

Ens van donar l’avís d’una gata que havia donar a llum 3 gatets a un hort de la zona franca de Barcelona. Estaven molt malament, desnutrits i amb els ulls infectats. Els tres van donar positiu en immunodeficiència.

Els vam portar a una casa d’acollida on els van estar cuidant i medicant. Amb el dies van anar millorant, agafant força i pes però els ulls encara no els tenien curats.

La gateta atigrada tenia mola energia i la vam donar en adopció, però els altre dos no sabíem si sobreviurien.

El més petit i el que estava més dèbil, l’atigrat i blanc, ha perdut un dels ulls però és molt eixerit, molt golafre i trapella, no té por de res.

El siamès és més poruc però segueix al seu germà allà on vagi. Conserva els dos ulls però encara no els té curats del tot.

Els dos busquen família adoptiva!! 🥰

Aquesta entrada ha esta publicada en Progat. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.