Sorteig de Sant Jordi 🌹

Amics i amigues,

Us volem convidar a celebrar aquest Sant Jordi 🌹 amb nosaltres d’una manera solidària!!

Hem preparat un sorteig per recaptar diners per cobrir despeses veterinàries dels gatets sènior de les nostres colònies. Com ja sabeu, tenim molts gats vellets que necessiten molta atenció veterinària. Hem preparat aquest sorteig amb una cistella plena de productes per gats!!

📚El sorteig es farà el dia 23 d’abril a les 12:00 del matí en directe per les nostres xarxes socials a través d’una plataforma en línia🐉

𝐂𝐨𝐦 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐢𝐜𝐢𝐩𝐚𝐫❓

𝐀𝐩𝐨𝐫𝐭𝐚𝐫 3€ per cada participació, mitjançant:
👉 Bizum al 687 86 06 56
👉 Ingrés al compte bancari ES 67 2100 0617 7902 0019 2341
👉 Paypal PayPal.me/progat

Al 𝗰𝗼𝗻𝗰𝗲𝗽𝘁𝗲 heu de posar:
👉 Sant Jordi, nom i número de telèfon
Així podrem contactar amb el guanyador/a

Amb més participacions, més possibilitats de guanyar

Productes de la cistella:

  • Rascador de cartró, Rascador de sisal petit, Dues menjadores, Catifa estimulant, Raspall
  • 8 sobres de menjar humit ‘Advances Sterilized’, 3 sobres de crema ‘Churu’ de diferents sabors, 3 llauns de menjar humit NaturCat, 3 llaunes de menjar humit schesir, 6 sobres de menjar, humit Nature’s Variety, 2 sobres de menjar humit Catisfaction, 3 sobres de menjar humit Drink, 2 sobres de menjar humit Sam’s Field, 1 sobre premis Snacks, 1 sobre premis Moments, 1 sobre yogurt per a gats, 1 sobre premis Alpha Spirit
  • 1 ratolí joguina, 1 ratolí amb canya, 1 joguina ratolí amb pilota, 1 joguina pilota, 1 peluix petit jalapeño, 1 joguina amb plomes i cascavell, 1 ratolí pinya, 1 joguina papallona, 3 pilotes petites, 1 chupa chups masticable per a gats

🌹Mucha suerte y gracias por vuestra colaboración!

Aquesta entrada ha esta publicada en Progat. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.