Sorteig de Sant Jordi 馃尮

Amics i amigues,

Us volem convidar a celebrar aquest Sant Jordi 馃尮 amb nosaltres d’una manera solid脿ria!!

Hem preparat un sorteig per recaptar diners per cobrir despeses veterin脿ries dels gatets s猫nior de les nostres col貌nies. Com ja sabeu, tenim molts gats vellets que necessiten molta atenci贸 veterin脿ria. Hem preparat aquest sorteig amb una cistella plena de productes per gats!!

馃摎El sorteig es far脿 el dia 23 d’abril a les 12:00 del mat铆 en directe per les nostres xarxes socials a trav茅s d’una plataforma en l铆nia馃悏

饾悅饾惃饾惁 饾惄饾悮饾惈饾惌饾悽饾悳饾悽饾惄饾悮饾惈鉂

饾悁饾惄饾惃饾惈饾惌饾悮饾惈 3鈧 per cada participaci贸, mitjan莽ant:
馃憠 Bizum al 687 86 06 56
馃憠 Ingr茅s al compte bancari ES 67 2100 0617 7902 0019 2341
馃憠 Paypal PayPal.me/progat

Al 饾棸饾椉饾椈饾棸饾棽饾椊饾榿饾棽 heu de posar:
馃憠 Sant Jordi, nom i n煤mero de tel猫fon
Aix铆 podrem contactar amb el guanyador/a

Amb m茅s participacions, m茅s possibilitats de guanyar

Productes de la cistella:

  • Rascador de cartr贸, Rascador de sisal petit, Dues menjadores, Catifa estimulant, Raspall
  • 8 sobres de menjar humit ‘Advances Sterilized’, 3 sobres de crema ‘Churu’ de diferents sabors, 3 llauns de menjar humit NaturCat, 3 llaunes de menjar humit schesir, 6 sobres de menjar, humit Nature’s Variety, 2 sobres de menjar humit Catisfaction, 3 sobres de menjar humit Drink, 2 sobres de menjar humit Sam’s Field, 1 sobre premis Snacks, 1 sobre premis Moments, 1 sobre yogurt per a gats, 1 sobre premis Alpha Spirit
  • 1 ratol铆 joguina, 1 ratol铆 amb canya, 1 joguina ratol铆 amb pilota, 1 joguina pilota, 1 peluix petit jalape帽o, 1 joguina amb plomes i cascavell, 1 ratol铆 pinya, 1 joguina papallona, 3 pilotes petites, 1 chupa chups masticable per a gats

馃尮Mucha suerte y gracias por vuestra colaboraci贸n!

Aquesta entrada ha esta publicada en Progat. Afegeix a les adreces d'inter猫s l'enlla莽 permanent.