ADOPCIONS

Vols adoptar un gat? Saps el que cal saber per conviure amb un felí? Li pots oferir el que necessita? Tens l’espai adequat per ell?

Fer-nos càrrec d’un altre individu és una responsabilitat, ja sigui una criatura humana o de qualsevol altra espècie. Els gats necessiten atenció veterinària, alimentació adequada, estímuls, jocs, espais per descansar, sorrals sempre nets, necessiten desenvolupar la seva activitat normal “de gat” i esgarrapar els llocs que els interessi per deixar la seva empremta i marcar el seu territori… I cada gat és diferent. Estàs en disposició d’adoptar-ne un i tenir-ne cura durant tota la seva vida?

Hi ha molts que necessiten una bona llar.

Si vols adoptar un gat des de l’associació promovem l’adopció responsable mitjançant un contracte amb el qual l’adoptant es fa responsable d’esterilitzar i xipar el nou membre de la família. Contracte d’adopció responsable sense esterilitzar inclou:

  • Primera visita veterinari
  • Esterilitzar
  • Desparasitar
  • Primera vacuna
  • Xip
  • Prova de la immunodeficiència (FIV)
  • Prova del virus de la leucèmia felina (FeLV)

Progat Catalunya no té refugi. Per aquest motiu manté una estreta relació amb el Centre d’Acollida d’Animals de l’Ajuntament de Barcelona, ajudant-los a trobar cases tant pels gossos com pels gats abandonats al municipi. 

També ajudem a la A.D.P.A.LL, una associació que lluita pel benestar animal en el municipi de Lliçà de Vall. Entre les seves funcions estan l’adopció de gats, la recollida de gats malalts i cures veterinàries, acollida d’aquest, la denuncia i persecució de casos de maltracte animal, i la col·laboració amb altres organitzacions o entitats per promoure el benestar animal i els seus drets.

Disposem de cases d’acollida de voluntaris que tenen cura de molts gats que esperen ser adoptats.

Pots posar-te en contacte amb la persona responsable de les adopcions de Progat Catalunya: Aurora 687 862 793

Amb l’adopció li estarem salvant la vida a un animal i donant-li una segona oportunitat