ADOPCIONS

Vols adoptar un gat? Saps el que cal saber per conviure amb un felí? Li pots oferir el que necessita? Tens l’espai adequat per ell?

Fer-nos càrrec d’un altre individu és una responsabilitat, ja sigui una criatura humana o de qualsevol altra espècie. Els gats necessiten atenció veterinària, alimentació adequada, estímuls, jocs, espais per descansar, sorrals sempre nets, necessiten desenvolupar la seva activitat normal “de gat” i esgarrapar els llocs que els interessi per deixar la seva empremta i marcar el seu territori… I cada gat és diferent. Estàs en disposició d’adoptar-ne un i tenir-ne cura durant tota la seva vida?

Si vols adoptar un gat des de l’associació promovem l’adopció responsable mitjançant un contracte amb el qual l’adoptant es fa responsable d’esterilitzar i xipar el nou membre de la família. Contracte d’adopció responsable sense esterilitzar inclou:

  • Primera visita veterinari
  • Esterilitzar
  • Desparasitar
  • Primera vacuna
  • Xip
  • Prova de la immunodeficiència (FIV)
  • Prova del virus de la leucèmia felina (FeLV)

Progat Catalunya no té refugi. Per aquest motiu manté una estreta relació amb el Centre d’Acollida d’Animals de l’Ajuntament de Barcelona, ajudant-los a trobar cases tant pels gossos com pels gats abandonats al municipi. 

També ajudem a la A.D.P.A.LL, una associació que lluita pel benestar animal en el municipi de Lliçà de Vall. Entre les seves funcions estan l’adopció de gats, la recollida de gats malalts i cures veterinàries, acollida d’aquest, la denuncia i persecució de casos de maltracte animal, i la col·laboració amb altres organitzacions o entitats per promoure el benestar animal i els seus drets.

Disposem de cases d’acollida de voluntaris que tenen cura de molts gats que esperen ser adoptats.

Pots posar-te en contacte amb la persona responsable de les adopcions de Progat Catalunya: Aurora 687 862 793

Amb l’adopció li estarem salvant la vida a un animal i donant-li una segona oportunitat