ADOPCIONS

Vols adoptar un gat? Saps el que cal saber per conviure amb un felí? Li pots oferir el que necessita? Tens l’espai adequat per ell?

Fer-nos càrrec d’un altre individu és una responsabilitat, ja sigui una criatura humana o de qualsevol altra espècie. Els gats necessiten atenció veterinària, alimentació adequada, estímuls, jocs, espais per descansar, sorrals sempre nets, necessiten desenvolupar la seva activitat normal “de gat” i esgarrapar els llocs que els interessi per deixar la seva empremta i marcar el seu territori… I cada gat és diferent. Estàs en disposició d’adoptar-ne un i tenir-ne cura durant tota la seva vida? Doncs aquests necessiten una bona llar.

Progat no té refugi. Per aquest motiu manté una estreta relació amb el Centre d’Acollida d’Animals de l’Ajuntament de Barcelona, ajudant-los a trobar cases tant pels goosos com pels gats abandonats al municipi. 

Centre d’Acollida d’Animals de Companyia de Barcelona

De totes maneres disposem de cases d’acollida de voluntaris i la persona responsable de les adopcions és l’Aurora 687 862 793


 
 Voluntaris del CAAC Barcelona · Gossos i gats en adopció

Horaris de recollida d’animals perduts, abandonats i/o ferits a la via pública a Barcelona.

De dilluns a divendres
De 8 a 14 h. – CAACB (Contacte)

La resta d’hores, dissabtes, diumenges i festius avisar al 092