ADOPCIONS

Vols adoptar un gat? Saps el que cal saber per conviure amb un felí? Li pots oferir el que necessita? Tens l’espai adequat per ell?

Fer-nos càrrec d’un altre individu és una responsabilitat, ja sigui una criatura humana o de qualsevol altra espècie. Els gats necessiten atenció veterinària, alimentació adequada, estímuls, jocs, espais per descansar, sorrals sempre nets, necessiten desenvolupar la seva activitat normal “de gat” i esgarrapar els llocs que els interessi per deixar la seva empremta i marcar el seu territori… I cada gat és diferent. Estàs en disposició d’adoptar-ne un i tenir-ne cura durant tota la seva vida?

Hi ha molts que necessiten una bona llar.

Progat Catalunya no té refugi. Per aquest motiu manté una estreta relació amb el Centre d’Acollida d’Animals de l’Ajuntament de Barcelona, ajudant-los a trobar cases tant pels gossos com pels gats abandonats al municipi. 


També ajudem a la A.D.P.A.LL, una associació que lluita pel benestar animal en el municipi de Lliçà de Vall. Entre les seves funcions estan l’adopció de gats, la recollida de gats malalts i cures veterinàries, acollida d’aquest, la denuncia i persecució de casos de maltracte animal, i la col·laboració amb altres organitzacions o entitats per promoure el benestar animal i els seus drets.

De totes maneres disposem de cases d’acollida de voluntaris i la persona responsable de les adopcions és l’Aurora 687 862 793


Horaris de recollida d’animals perduts, abandonats i/o ferits a la via pública a Barcelona.

De dilluns a divendres
De 8 a 14 h. – CAACB (Contacte)

La resta d’hores, dissabtes, diumenges i festius trucar al 112